Specialisaties

Het team van Face to Face Amsterdam is gespecialiseerd in elektrisch ontharen, couperose behandelingen en het verwijderen van huidoneffenheden.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties? U mag altijd contact opnemen voor meer informatie.
 

Heeft u last van pigmentvlekjes, bindweefselbultjes of steelwratjes? Dan helpen de vakkundige en gediplomeerde medewerkers van Face to Face u graag aan een gladde en stralende huid.

Het verwijderen van couperose en huidoneffenheden word UITSLUITEND van OKTOBER tot MEI gedaan i.v.m. mogelijke zonneschade.

Elektrisch Ontharen

Schoonheidssalon Face to Face in Amsterdam Zuid helpt je af van jouw overbeharing. Overbeharing kan voorkomen op de bovenlip, rond de tepels en op de kin. Overbeharing kan ook op andere plekken voorkomen. Face to Face behandelt deze overbeharing met elektrisch ontharen. Elektrisch ontharen houdt in dat we de haar verwijderen doormiddel van een naaldje en een stroomstootje. Elektrisch ontharen doen wij d.m.v. verschillende methodes, Blend en Diathermie. Er zijn meerdere behandelingen nodig. Wij geven je graag meer advies over elektrisch ontharen. 

Elektrisch ontharen 15 minuten € 33,50

Abonnement 10x                       € 301,50

Couperose behandeling

Heeft u last van ontsierende haarvaatjes of zogeheten 'spinnetjes'? Door middel van coagulatie van de eiwitten in het haarvaatje kunnen wij deze verwijderen. Uw teint wordt egaler en daardoor ziet u er frisser uit.

Behandeling tussen september en mei.

Huidoneffenheden

Verwijderen van huidoneffenheden zoals; pigmentvlekjes, bindweefselbultjes en steelwratjes.