Peelingen

Cosmedische peelingen met een hoog resultaat.

Intensief verwijderen van dodehuidcellen. Zo stimuleer je de cel aanmaak en prikkel je het herstellend vermogen van de huid voor een frisse, jeugdige en egale uitstraling.


COSMEDIX®
Hét antwoord op de vraag naar duurzame, milieubewuste en vegetarische huidverzorging. COSMEDIX is tevens dé oplossing voor jouw eventuele huidproblemen.Cosmedix altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. Daarom kunnen wij jou (op 5 producten na) een compleet veganistisch thuisadvies geven.

DÉCAAR
DÉCAAR is in essentie een merk dat is gebouwd door professionals die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche. Met als missie om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maakt DÉCAAR iedere huid weer gezond. De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.* Twijfel? Neem gerust contact op met de Face to Face beautycrew voor een consult en behandeling op maat.

Face to Face Schoonheidssalon
Maasstraat 145
1079 BE Amsterdam
020-6769293
info@facetofaceamsterdam.nl