Over Ons

Face to Face, dé schoonheidssalon van Amsterdam zuid gevestigd in de prachtige Rivierenbuurt. Gediplomeerde, vakkundige specialistes behandelen uw huid met de topmerken Maria Galland, Neoderma en Minilift waarmee op de behoefte van uw huid zal worden ingespeeld. Iedere behandeling is erop gericht om uw huid te verzorgen-, verbeteren-, reinigen-, het verouderingsproces te vertragen en om de huid in een optimale conditie te brengen en deze zo te houden.

Zak heerlijk weg in de zeer comfortabele wellnessbanken en laat de verzorging van uw huid over aan de Face to Face beautycrew.

De schoonheidsspecialistes van Face to Face nemen graag de verzorging van uw lichaam, voeten en handen op zich. Laat u verwennen met een uitgebreide lichaamsmassage of ontspannende rugmassage.

Lichaamsontharing word gedaan aan de hand van twee methodes, warme wax en stripwax.

Door middel van een manicure of pedicure kunt u uw handen en voeten optimaal laten verzorgen en fraai laten kleuren met een nagellak van Shellac of Opi.

Tevens is Face to Face gespecialiseerd in elektrisch ontharen en het verwijderen van huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken en couperose.

Face to Face Schoonheidssalon
Maasstraat 145
1079 BE Amsterdam
020-6769293