Dermapen Microneedling behandeling met resultaat!

Face to Face heeft Microneedling toegevoegd aan het assortiment. Een prachtige behandeling voor Huidverjonging, Anti Aging, Acné, Striae, Littekens en Pigmentatie. Face to Face heeft gekozen voor de Dermapen 4, het meest geavanceerde en veilige apparaat op dit gebied. Ook de resultaten zijn beter en mooier met de Dermapen 4.

Wat is de Dermapen 4?

De Dermapen Microneedling behandeling is een behandeling waarmee we door het gebruik van naaldjes kleine kanaaltjes in de huid genereren. Door deze minuscule wondjes gaat de huid regeneren. De huid maakt weer nieuw collageen en elastine aan. Een proces dat een jaar kan doorwerken.

Hoe werkt Microneedling?

De huid wordt eerst zorgvuldig gereinigd en daarna gedesinfecteerd, zodat we op een schone huid werken. Er wordt een cocktail aan serums opgebracht geschikt voor de te behandelen indicatie. De Dermapen 4 glijdt over de huid en maakt daarbij kleine kanaaltjes in de huid waardoor de serums optimaal hun werk kunnen doen. Doordat er kleine wondjes ontstaan gaat je huid zich herstellen en maakt nieuw collageen en elastine aan. Dit zorgt voor een stevigere en jongere huid.Na de Microneedling krijg je een masker om het herstel van de huid te bevorderen.

 

Na de behandeling?

Hoe ziet je huid eruit na de Microneedling behandeling? Dit hangt af van de indicatie, Anti Aging behandeling heeft een diepere naalddiepte nodig als  bijvoorbeeld pigmentatie. De huid is rozig of rood. Na de behandeling gebruiken we de Cover Recover van Dermaceuticals, dit is een mooie camouflage en een SPF tegelijk. 

Intake

Voorafgaand aan de behandeling hebben we eerst een Intake met je. Dit om eventuele contra indicaties uit te sluiten. Tijdens deze Intake wordt de behandeling besproken, het gebruik van SPF en de verzorging van de huid na de Microneedling. De wensen en verwachtingen van de klant worden besproken.

Prijzen

Gezicht                    € 150,00

Hals                         € 100,00

Gezicht en hals       € 185,00

Voor meer informatie kun je ons bellen of een email sturen. 020-6769293 06-22374123

Email: info@facetofaceamsterdam.nl