Merken

Voor een perfect resultaat word er alleen gewerkt met producten van de beste merken. De Face to Face beautycrew wordt regelmatig bijgeschoold om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en mogelijkheden per product.

MARIA GALLAND

​Luxe verzorging uit Parijs, altijd op zoek naar de eeuwig jeugdige huid

Maria Galland staat voor ruim 50 jaar kennis en ervaring, steeds verder ontwikkeld door deskundigen die streven naar perfectie en kwaliteit. Waardevolle en exclusieve verzorging door revolutionaire formules, gericht op anti-aging. Pure weldaad waar uw huid zichtbaar blij van wordt en van gaat stralen.

Ervaar de legendarische schoonheidsfilosofie: Een samenspel van efficiënte behandelingstechnieken, innovatieve formules met zijdezachte texturen, die het beste combineren uit wetenschap en natuur.

De behandelingen stimuleren de cel-vitaliteit en herstellen de energie van de huid. Daarmee onthullen wij de pure schoonheid van de huid. ONMIDDELIJK. ZICHTBAAR.

UNIEK. VEELEISEND. KOSTBAAR. Dat is onze huid. Het is als een “mozaïek van de meest uiteenlopende behoeften”. Daarom geloofde “grande dame” Maria Galland dat ons eigen persoonlijke uitstraling en schoonheid alleen behouden konden blijven door een ultra-gepersonaliseerde verzorging “op maat”.

COSMEDIX

Een gezonde en schitterende huid

Hét antwoord op de vraag naar duurzame, milieubewuste, cruelty free en vegetarische huidverzorging. COSMEDIX is tevens dé oplossing voor jouw eventuele huidproblemen.

Cosmedix altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. Daarom kunnen wij jou (op 5 producten na) een compleet veganistisch thuisadvies geven.

Deze producten zijn ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – deze producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Cosmedix heeft een uitgebreid behandel en peeling programma voor in de salon. Door middel van een uniek step-up systeem voor thuis werken wij samen met jou als klant naar betere resultaten.

Klik hier om meer te lezen op de website van COSMEDIX

ALGEN PEELING

Beauty Angel is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie.Tevens zijn zij al jaren leverancier van de Beauty Angel Lamp, collageen en elastine stimulerend, anti-aging en voor een heerlijk zonnig gevoel.

​Het beste, óók voor uw handen en voeten

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI cosmetics bied luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans! Er is voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur.

Tot twee weken lang prachtige gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen. SHELLACTM is een polish die wordt aangebracht als een nagellak maar slijtvast is als een gel.