Beauty Angel

Collageenlamp

LICHT VOOR EEN MOOIE HUID

- Stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
- Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
- Voor een stralende teint en strakke huid
- Verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Beauty Angel 15 min. + gezichtsbehandeling incl. collageenmasker + bindweefselmassage

Een gezichtsbehandeling met reiniging, intensieve bindweefselmassage, een doelgericht collageenmasker, 15 minuten onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging voor een optimaal lifing effect en een ultieme collageen boost.

Beauty Angel 20 min. incl. reiniging, essence en dagverzorging

15 minuten relaxen onder de Beauty Angel inclusief reiniging, essence en dagverzorging afgestemd op de behoefte van jouw huid.

Beauty Angel 15 min. incl. reiniging, essence en dagverzorging+ collageenmaker

Een ontspannen reining, essence afgestemd op de behoefte van jouw huid en een doelgericht collageenmasker met 15 minuten relaxen onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging.